HET CONCEPT

Als vrijwilliger op de revalidatieafdeling hielp Theo mensen met één arm zelfstandig eten. Dit dagelijks probleem zette Theo aan het denken en hij knutselde een eerste model dat het leven van de patiënt makkelijker maakt. Patiënten, dokters, verpleegkundigen en ergotherapeuten ... Iedereen zag dat hier een duurzame oplossing in de maak was.

De productdesigners van Bouncer bestudeerden en verÔ¨Ājnden het ontwerp. Met de modernste technieken ontwikkelden we een functioneel bord voor mensen met een één-arm-beperking. Heel wat handelingen worden plots weer mogelijk dankzij de moderne Theomatik.

Of hoe maatschappelijk engagement, innovatie en samenwerking tot hartverwarmende oplossingen kan leiden voor ieder van ons.
 TECHNISCHE SPECIFICATIES
theomatik technical specs


Het aparte bord past op het dienblad. Het dienblad bevat spievormige openingen, waarin alle producten passen en geklemd blijven. Hierdoor kunnen de producten éénhandig geopend worden. Het wegneembaar mes kan alle zakjes van suiker, thee en beleg openenen. Bovendien is de Theomatik stapelbaar voor logistiek gemak. 
Theomatik

Theomatik, het tafelhulpmiddel om mensen met één functionele arm opnieuw zelfstandig te laten eten. Zowel thuis als op verplaatsing. Ontdek hem in de video.
 

Voor iedereen met een beperking

Vroeg of laat krijgen we allemaal af te rekenen met een klein of groter lichamelijk ongemak. Bouncer creëert oplossingen die deze beperkingen weer draaglijk, minder opvallend, zorgelozer maken. Bouncer maakt dingen ‘doen’ weer makkelijker en leuker. Zo draait het terug om u, niet om uw probleem.